Lichtkoepel vervangen door HR++ glaskoepel

Overweeg je je oude lichtkoepel te upgraden naar een fris platdakvenster? Slimme zet! Als je bezig bent met een renovatie en die plastic lichtkoepels op je platte dak wilt vervangen, dan zijn de iWindow platdakramen echt iets voor jou. Deze strakke, glazen jongens passen als een zonnetje op de bestaande opstanden.

Nieuwsgierig? Laten we eens kijken naar de voordelen van deze platdakvensters.

Lichtkoepel vervangen door glaskoepel

Lichtkoepel vervangen door Plastic of Glas?

Met daglichtoplossingen in je platte dak haal je extra natuurlijk licht binnen. Omdat ze een flinke tijd meegaan, is het belangrijk de juiste keuze te maken. Als je een beetje handig bent, kun je ze zelfs plaatsen. Maar wat moet je kiezen: lichtkoepels of platdakvensters? Kunststof lichtkoepels in acryl zijn nog steeds populair en budgetvriendelijk. Maar als je houdt van een strakke, moderne stijl, gaan platdakvensters in glas bovenaan je lijstje staan. Hoe dan ook, platdakvensters in glas zijn de all-stars.

Jouw lichtkoepel vervangen door iWindow glaskoepel

Strak Design: Deze glazen platdakvensters vallen gelijk op door hun strakke design en rechte lijnen. Perfect voor de liefhebbers van een moderne look. En je hebt keuze – ze zijn er dubbelwandig en driewandig.

Isolatie: Wist je dat Skylux iWindow platdakvensters je helpen energie te besparen? Dankzij superisolatieglas en gratis daglicht houden ze de kou buiten, terwijl je minder hoeft te verwarmen dankzij de zonnewarmte. Dubbele winst! Plus, ze scoren hoog op zowel thermische als akoestische isolatie. Kijk hier voor een isolerend platdakvenster voor je renovatie.

Lichtkoepel vervangen

Inbraakwerend: Naast het weren van warmte, kou en geluid, houden ze ook ongenode gasten buiten. Op je platte dak zijn deze platdakvensters zo sterk dat inbrekers wel twee keer nadenken voor ze een poging wagen. Tenzij je natuurlijk vergeet ze dicht te doen.

Bediening: Wil je je platdakvenster kunnen openen voor wat frisse lucht? Easy peasy! Bedien ze op afstand met een schakelaar. Bijvoorbeeld, de iWindow3 Flex dakramen kunnen geopend worden dankzij de ingebouwde kettingmotor. En voor die dagen dat het regent en je vergeetachtig bent, kun je ook een regensensor toevoegen.

Behoud van Dakopstanden: Ga je renoveren en heb je al opstanden van bestaande lichtkoepels? Geen probleem! Met de speciale iWindow platdakramen voor gedeeltelijke renovatie monteer je ze er gewoon bovenop. Skylux heeft meer dan 160 standaardafmetingen en 10.000+ combinaties, dus er is er altijd eentje die past.

Dus, als je op zoek bent naar de ideale lichtkoepels voor je verbouwing, ruil die oude plastic dingen in voor glazen platdakvensters. Check de iWindow platdakvensters voor renovatie bij een Skylux verkooppunt in de buurt. Het wordt een lichtfeest op je platte dak! 🌞